Image

Serviciul de ecologizare

Pentru a realiza complet procesul de ecologizare selectivă și întreținere peisagistică, primul lucru pe care îl facem este analiza proiectului printr-un studiu al zonei pe care urmează să o ecologizăm. În urma studiului făcut putem estima timpul de execuție și costul optim pentru punerea în practică. 

Transparența este foarte importantă pentru noi. Din acest motiv, înainte de începerea procesului de ecologizare vom realiza o filmare asupra zonei pe care urmează să o curățăm, iar la final vom realiza o a doua filmare cu rezultatele obținute. Acestea vor fi făcute publice pe paginile noastre de socializare.

Procesul de ecologizare este realizat în următoarele etape

1

Adunarea deșeurilor nepericuloase

După determinarea zonei de acțiune, echipa noastră bine instruită intervine și colectează manual deșeurile nepericuloase.
Image
2

Selectarea deșeurilor colectate

Sortarea pe categorii este realizată odată cu colectarea deșeurilor sau după intervenția utilajelor în zonele în care este necesar acest lucru.
Image
3

Reciclarea deșeurilor

Pentru a realiza reciclarea completă a deșeurilor colectate, acestea sunt trimise către companiile acreditate de Ministerul Mediului.
Image

Unde și când recomandăm solicitarea serviciilor de ecologizare

Din cauza lipsei de cunoștințe despre serviciile de ecologizare la nivel național și a lipsei de conștientizare în ceea ce privește posibilitatea tuturor de a solicita aceste servicii pentru a gestiona deșeurile, am decis să oferim câteva exemple pentru a încuraja recomandarea lor.

Ecologizare în cadrul comunităților urbane și rurale.

Ecologizare în cadrul comunităților urbane și rurale.

De multe ori întâlnim deșeuri chiar în zona în care trăim si le vedem zilnic în locuri precum străzile pe care circulam, parcurile în care petrecem timp cu familia, albiile râurilor și pădurile în care dorim să petrecem momente pentru a ne deconecta de agitația orașelor. Aceste deșeuri sunt lăsate de membrii comunității sau de turiștii care tranzitează zona. Ecologizarea acestor zone nu doar că regenerează mediul înconjurător dar dă și un exemplu de cum ar trebui să fie păstrată comunitatea.
Solicitarea serviciilor de ecologizare în cadrul evenimentelor

Solicitarea serviciilor de ecologizare în cadrul evenimentelor.

Festivalurile mult iubite și zilele orașelor în care se strânge comunitatea sunt doar câteva evenimente la care tind să participe un număr mare de persoane. Păstrarea curățeniei din timpul evenimentelor dar și asigurarea acesteia la finalul lor se poate efectua cu ajutorul serviciilor de ecologizare.
Ecologizarea în ariile parcurilor naționale, zone protejate, ocol silvic.

Ecologizare în ariile parcurilor naționale, zone protejate, ocol silvic.

O altă situație neplăcută și des întâlnită este generată de turiștii care vizitează parcurile naționale și zonele protejate, prin accesul direct al drumurilor forestiere, traseelor marcate și a zonelor de camping. Cu ajutorul serviciilor de ecologizare și cu membrii echipei noastre, bine instruite, asigurăm decontaminarea acestor zone și trasee.
Ecologizare în spațiul companiilor private și de stat

Ecologizare în spațiul companiilor private și de stat.

Departamentul care se ocupă cu menținerea curățeniei din zonele exterioare a companiilor private și de stat poate genera costuri substanțiale în bugetul acestora și poate să aibă o eficiență scăzută în colectarea corectă a deșeurilor. Prin apelarea la serviciile de ecologizare din cadrul companiei noastre iți poți reduce aceste cheltuieli și te asiguri că deșeurile colectate sunt sortate pe categorii și trimise la centre autorizate de reciclare. În acest fel participăm la efortul comun de a proteja mediul înconjurător.