Image

Cum te poți implica în protejarea mediului înconjurător și a comunității

Protejarea mediului înconjurător și a comunității a devenit de-a lungul timpului considerată o problemă mondială datorată lipsei de informare, din acest motiv o mare atenție este alocată protejării biodiversității și a ecosistemului la nivel global și a modului în care putem atrage atenția asupra importanței naturii în viețile noastre.

Datele rezultate din cercetări care au început să atragă atenția oamenilor de știință și a liderilor politici, sunt legate de calitatea aerului scăzut, nivelul de poluare ridicat, împiedicarea defrișărilor excesive și deșeurile non-biodegradabile care sunt tot mai des întâlnite în natură.

Pentru noi natura este totul, ea reprezintă tot ceea ce ne înconjoară, este aerul pe care îl respirăm în fiecare zi, este liniștea de care avem nevoie, este parte din noi.

Din acest motiv, am hotărât să ne implicăm în protejarea mediului care ne înconjoară, prin crearea companiei Restart Ecology. Prin intermediul ei dorim să dăm un exemplu cu care să ajutăm comunitatea să conștientizeze cât este de importantă respectarea naturii și în consecință, pe noi înșine.

Prin exemplu noi ne gândim la momentul în care intervenim și curățăm locurile afectate de deșeurile lăsate de indivizi care s-au bucurat de frumusețea naturii, dar nu au respectat faptul că natura nu este doar a lor, este a tuturor și toți avem dreptul să ne bucurăm de ea. Toate aceste intervenții vor fi ținute într-o evidență care ne va arăta cât de des suntem nevoiți sa reluăm ecologizarea în acea zonă, pe care le vom face publice.

Singurul lucru pe care ți-l cerem este să păstrezi curățenia atunci când ești în natură și te bucuri de bunătatea ei, sau să anunți autoritățile competente atunci când observi că au apărut noi focare de gunoaie. Cel mai bun mod prin care și tu poți să dai un exemplu că respecți mediul înconjurător este să nu arunci gunoaie în natură.