Image

Acreditat de Ministerul Mediului

Suntem o companie acreditată de Ministerul Mediului care se ocupă în totalitate de colectarea deșeurilor nepericuloase, selectarea deșeurilor colectate pe categorii și reciclarea deșeurilor selectate.

Despre Restart Ecology

Fiind născuți şi crescuți la intr-o comunitate curată și sănătoasă știm ce impact pozitiv a avut pentru noi, din acest motiv ne dorim să oferim copiilor noștri aceeași experiență pe care am trăit-o noi.
Compania Restart Ecology a fost înființată datorită pasiunii noastre comune, plimbările alături de familie prin natură și stilul de viață sănătos intr-o comunitate curată. În ultimii ani plăcerea pe care ne-o oferea natura a fost diminuată de amprenta lăsată de om. Dar, fiecare problemă are şi o soluție, iar aceasta a venit odată cu înființarea companiei de ecologizare Restart Ecology.
Răzvan Toacșe
Răzvan ToacșeFondator
Sunt absolvent al facultății de Management, activez ca antreprenor în domeniul HORECA de 7 ani de zile fiind un susținător al ecoturismului și iubitor al naturii.
Bogdan Bănuțiu
Bogdan BănuțiuFondator
Sunt de profesie inginer mecanic și activez ca Manager de Proiect de 5 ani de zile. Cu ajutorul companiei Restart Ecology îmi propun să îmbunătățesc calitatea vieții din comunități.

Viziunea noastră

Ecologizarea mediului înconjurător și a spațiilor rezidențiale prin reciclarea deșeurilor colectate oferim comunității un mediu mai curat și mai sănătos.

Misiunea Noastră

Prin implicarea noastră directă, vom încerca să determinăm comunitatea să conștientizeze situația în care ne aflăm și să devină responsabilă în procesul de protejare a mediului. Credem cu tărie că puterea exemplului este cel mai bun mod prin care mesajul nostru va fi acceptat, și generația viitoare are nevoie de un mediu înconjurător cât mai curat.