Image

Acreditat de Ministerul Mediului

Suntem o companie acreditată de Ministerul Mediului care se ocupă în totalitate de colectarea deșeurilor nepericuloase, selectarea deșeurilor colectate pe categorii și reciclarea deșeurilor selectate.

Despre Restart Ecology

Am avut norocul să creștem într-o comunitate curată și știm, astfel, ce impact benefic poate avea un mediu curat pentru copii. Pentru ei, ne dorim să aibă aceeași experiență ca și noi.
Compania Restart Ecology a fost înființată ca urmare a pasiunii noastre comune, plimbările alături de familie prin natură și stilul de viață sănătos într-o comunitate curată. În ultimii ani plăcerea pe care ne-o oferă natura a fost diminuată de amprenta, din ce în ce mai mare, lăsată de om asupra mediului. Însă la fiecare problemă se poate găsi şi o soluție, iar pentru noi o soluție eficientă a reprezentat înființarea companiei Restart Ecology.

Viziunea noastră

Ecologizarea selectivă și întreținerea peisagistică a mediului înconjurător și reciclarea deșeurilor colectate. Intervenim oriunde, asupra deșeurilor nepericuloase: arii protejate, albiile râurilor, pajiști, gropi de deșeuri municipale și gropi de deșeuri artizanale, parcuri, zone rezidențiale, evenimente, proximitatea companiilor private și de stat, etc. Astfel oferim comunității un mediu mai curat și mai sănătos.

Misiunea Noastră

Prin implicarea noastră, vom încerca să determinăm comunitatea să conștientizeze situația în care se află și să devină responsabilă în procesul de protejare a mediului. Credem cu tărie că puterea exemplului este cel mai bun mod prin care mesajul nostru va fi acceptat. Generația viitoare are nevoie de un mediu înconjurător cât mai curat.